смак та аромат:
аромат сухого: м’яке свіже дерево, легкий чорнослив, солодкість, ніби нюхаєш какао-боби.
дуже цікава нота висохлого каменю на скелястому морському березі: не морський, не морепродуктовий, а саме кам’яний
аромат у прогрітому посуді: яскравий марцепан, чорний шоколад (не гіркий), волога кора. також відчуваються ноти чорносливу і фініків.
смак: густий, потужний, щільний. на першому плані темний (прямо чорний) шоколад, висохле дерево, трохи чорносливу. десь фоном проскакує нотка ванілі, яка посилюється, якщо заварити на нижчій температурі
післясмак: залишаються основні ноти — дерево і шоколад, легка м’яка солодкість гуляє десь позаду
особливості:
великий вміст почок у млинці = глибокий смак.
стародавні дерева /100+ років, тут ~300/ видають напрацьований роками стиль.
заварюється в нафту, дає потужний вплив.
врожай 2020
батьківщина:
Уезд Мэнхай, провинция юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
люжа рекомендує:
потужний густой шу для любителей помощнее и понефтяннее, при этом не горький и агрессивный, а вдумчивый и со своеобразной нежностью.
на каждый день — не вопрос, сконцентрироваться на делах или движе — топ.