солд-аут

сяньхуа тє ґуань інь

85 ґрн за 10 ґ

зразковий стафф — з чітким балансом, повним спектром тґ-ноток у смаку і традиційним підходом. той самий улунчик, який ми так довго шукали!

немає в наявності

Артикул: 61-3-1 Категории: ,

смак та аромат:

аромат сухого: вершковий бузок із гілочками та огірковою водою /таку часто подають у закладах/

аромат у прогрітому посуді: більш щільний і густий. з’явилися вівсяне печиво, солодкі квіти, трохи дині та кавунової кірки

смак: соковитий, збалансований, насичений. ванільний пломбір з легким відтінком молочного печива плавно поєднується з бузком, динею та легкою солодкуватою кислинкою чи то щавлю, чи то червоного яблука, чи то свіжоскошеної трави /а мб і все разом/
до третього проливу додалися ромашка і звіробій, але дуже м’яко і ненав’язливо
на п’ятому проливі з’явився сорбет /aka щербет, той шо як морозиво/

післясмак: лугова історія з іскорками бузку і вершковості. довгий, ніжний і обволікаючий

особливості:

фермер чжан сінму просить особливо підкреслити, шо це не аби який тґ, а чуань тун — зроблений традиційним способом. 

поки листя ферментується, по краях утворюється червоний обідок. сучасні виробництва часто зрізають цю кромку для більш рівного і прямого смаку, наші ж хоуміз зберігають її для глибини і різноманітності, бо це — традишнл вей. 

і реально, такого збалансованого і багатого на смаки тґ ми не пили давно, в ньому всі кайфові складові: вершкові, трав’яні та фруктово-квіткові нотки. топ!

врожай осінь 2023

батьківщина:

село сіньчжай, селище сяньхуа, повіт аньсі, південь провінції фуцзянь

заварюємо:

4-6 ґрам

на 150 мл води

85-95°

температура води

10-20 сек

тайм

5+

проливів

лужа рекомендує:

можливо, не найдешевша тґшка на ринку, але це — тупо еталон. такий стафф, яким він і має бути — з крутим балансом і потужною яскравою палітрою. 

якщо хочеш зрозуміти, що взагалі таке ці ваші тегуаніни або просто кайфанути від крутого чайка — закидай у шопер.

Вес 1 g
сколько?

11 ґ, 22 ґ, 55 ґ, 101 ґ, вага