солд-аут

чжень янь лао цун жоу гуй

75 ґрн за 10 ґ

дисклеймер! ми знайшли спосіб привезти улун вищої скельної касти за доступний прайс. стафф складний, незвичайний і точно не для кожного. так шо назвемо його ексклюзивчиком для найдосвідченіших. якщо не налякали — деталі нижче.

немає в наявності

Артикул: 61-2 Категории: ,

смак та аромат:

аромат сухого: зустрічає суничний бісквіт. коли починаєш прогрівати повітрям — нуга, домашня карамель, трохи тростинного цукру, печиво горішок, нотка вівсяного печива.

аромат у прогрітому посуді: карамель трохи темніша, більше арахісу, трохи мигдалевої солодкості. нотки малиново-суничного варення, сандалу, білого кедра.

смак: переливчастий, тягучий, багатошаровий. потужні кислинка та невеличка терпка нота, поєднання малинового варення, арахісу, лушпиння від фундука, впевнений смак соняшникового насіння, який поступово переходить у тягуче поєднання всіх перерахованих вище смаків.

на 2-му проливі спіймався червоний, вже злегка перестиглий аґрус.

до 4-го проливу попереду кислинка абрикосової та малинової кісточок

післясмак: шкаралупка фісташки, малинова кісточка, молоко з горіхової суміші /не один конкретний, а м’який мікс/ і навіть пелюстка троянди

особливості:

катеґорія — той самий скельний улун (чжень янь).
лао цун — старий кущ. 

ми запитали у знайомих фермерів, які займаються саме скельними улунами — який чай вони п’ють на постійній основі. 
пити ті самі скельні кожен день просто невигідно, тому що стаффа мало, а попит і прайс величезний. 
тому вони або п’ють крихту і пил, або /в цьому випадку/ — хуан пянь.

хуан пянь ака жовтий лист — або трохи старіше листя, або таке, що злегка змінило колір у процесі обробки, — коротше, таке, що візуально не відповідає ідеалу сировини чжень янь.

ми попросили поділитися таким чаєм з нами, взяли 200 грам на пробу, також пропонуємо затестити і тобі. 

врожай 2022

батьківщина:

уїшань, північ провінції фуцзянь 

заварюємо:

5-7 ґрам

на 150 мл води

90-95°

температура води

25-40 сек

тайм

5+

проливів

лужа рекомендує:

зверни увагу на блок /заварюємо/: велике листя швидше віддає весь смак, тому
і соковитих проливів буде близько 5,
і сировини в посуд потрібно більше, ніж зазвичай.

це дійсно ну дуже незвичайний чай, який ми довго розбирали і тестували, він відрізняється від усіх скельних улунів, що ми пробували.

але

пацани віддали належне чаю, бо це насичена і м’яка палітра ароматів і смаків, яка занурює в саму себе і в самих нас /сподіваюся, ти зрозумів/.

цей жоу гуй трохи повернув нас у часи, де ми сиділи зі складними обличчями і дуже довго і дискусійно розбирали чайок. 

коротше, якщо ти розумієш, що таке уїшань і улуни звідти, якщо ти вже пробував їх, уявляєш собі смак — сміливо бери і тестуй, воно того варте.

ми поки що не плануємо завозити ще, бо здається, що це надто складний чай для наших хоумі. але можемо й помилятися, тож дуже чекаємо на твій фідбек! 

водичку — середньої жорсткості, типу роганської
настрій — спокійний, рецептори — чисті.

Вес 1 g
сколько?

11 ґ, 22 ґ, 55 ґ, 101 ґ, вага