смак та аромат:
аромат сухого: дерево, фруктові кісточки, відтінки випічки
аромат в прогрітому посуді: переходить в солодкувато пряний , горіхово — деревинний. відчувається вогонь
смак: рівний, густий, насичений. горіхово-пряний, квітковий, з відтінками випічки. на пізніх проливах переходить в трав’янисто квітковий
післясмак: приємний, трав’янистий
особливості:
категорія — полускельний улун (бань шань).
чжун хо – середній вогонь. і це відчувається. прожарка ніяк не заважає розкритися чаю, а навпаки, тільки доповнює його палітру смаку
батьківщина:
заповідник уішань, провінція фуцзянь
Завариваем:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
насичений, цікавий, по-справжньому багатий смак. один із наших улюблених уішаньців. якщо бажаєте покопатися у чаї, відчути його багатогранність цей чай точно підійде для вас.