цзи мей гуй хун ча

90 ґрн за 10 ґ

новий червоний з улунчика — уїшанський стиль в усій красі! запашний, солоденький та дуже різноманітний — цзи мей гуй бере одразу кілька напрямків та рухається в усі одночасно)

в наявності

Артикул: 49-1-3 Категория:

смак та аромат:

аромат сухого: просочений бісквіт, булочка з маком, корицею і сиром, легка нотка віскі — відчуття, ніби заходиш у пекарню з дерев’яними поличками, з купою коржів, фруктових булочок і свіжим хлібом
/хочеться з’їсти!/

аромат у прогрітому посуді: ще більш булочний — свіжа чіабатта і багет! пряні коржі вкрилися смородиновим/чорничним/сливовим варенням 

смак: яскравий, соковитий, щільний. починається хлібом і винною бочкою й одразу ж розходиться смородиною та темним агрусом угору, мультифруктовою /мандарин, ананас, помело — щось подібне/ кислинкою сторонами, а вглиб — брауні, бісквітами та злегка алкогольним просоченням 

післясмак: випічка залишається базою, на куточках рота плавно розчиняються фруктові кислинки, а з аромату в прогрітому посуді повертається ягідне варення!

особливості:

цзи мей гуй – улунчик під назвою пурпурова троянда. хун ча – червоний. взяли сировину улуну, приготували по технології червоного і вийшов оцей смаколик!

врожай весни 2024

батьківщина:

округ нінде, уїшань, північ провінції фуцзянь

Заварюємо:

4-6 ґрамм

на 150 мл води

90-95°

температура

10-15 сек

тайм

6+

проливів

люжа рекомендує:

чи то наша класика чи наша фішка — знов щось якесь хитреньке незвичайне. але ну блін, коли пропонують смакоту — не можемо відмовитись! 
як з усіма нашими червоними з уїшані — цзи мей гуй бере одразу кілька напрямків та рухається в усі одночасно!
а яка тут ароматна пекарська тема — замість походу у кулінічі за булочками можна просто понюхати чайок)

Вес 1 g
сколько?

11 ґ, 22 ґ, 55 ґ, 101 ґ, вага