солд-аут

дянь хун цзинь хао

60 ґрн за 10 ґ

топовий почковий червоний з дуже яскравим ароматом і густим зігріваючим настоєм. разом із цим ще й чудово збирає тебе докупи /адже в цей час неможна розвалюватися/.

немає в наявності

Артикул: 63 Категория:

смак та аромат:

аромат сухого: солодкуватий хлібний /як у пекарні/, виноградне варення, трохи вишні, кориці, маку і меду

аромат у прогрітому посуді: більш темний хліб, яскравіша булочка з маком, легкий виноград і солодкувата журавлина/смородина. проскакують ледве помітні нотки то квітів, то цитрусової цедри

смак: м’який, оксамитовий, текучий. композиція з макової булочки та варення з винограду й шипшини. випічка переходить то в темний хліб із підпеченим медом, то у світлу здобу. солодкі ягоди час від часу поколюють легенькими кислинками.
після 3-го проливу проглядаються нотки чебрецю і лимона. ну і невелика кислинка-терпкість цедри апельсина теж проскакує.
на 5-му проливі можна зловити деревну кору

післясмак: довгий, особливо сильно відчувається по боках рота і під язиком. найяскравіші ноти — злегка терпкий хліб, цедрова кислинка і трохи темних ягід

особливості:

цзинь хао — золотий ворс. 
дянь хун — червоний родом із юньнаня, робиться переважно з молодих почок /золоті — це якраз вони/.
крутість дянь хуна /як крутість олдскульного репера/ можна оцінити за кількістю золота. 
врожай 2021

батьківщина:

південь провінції Юньнань

заварюємо:

4-6 ґрам

на 150 мл води

90-95°

температура води

10-15 сек

тайм

5+

проливів

лужа рекомендує:

топовий почковий дянь хунчик з дуже яскравим ароматом і густим зігріваючим настоєм. 
разом із цим ще й чудово збирає тебе докупи
/сподіваємося, не буквально/
для знайомства з червоним, на сезон холодів — мастхев.

Вес 1 g
сколько?

11 ґ, 22 ґ, 55 ґ, 101 ґ, вага