смак та аромат:
аромат сухоґо: вершковий, печиво з шоколадом, легкі нотки польових трав.
аромат в прогрітому посуді: посилюється солодка польова трава, додаються трав’яні пахощі.
смак: легкий, соковитий, м’який, трохи проблискуючий, вершкова карамель, цукрова кукурудза, польові квіти, з нотками трав та мигдалю. і ніякої гіркоти
післясмак: довгий та ніжний, легка трав’яниста кислинка.
особливості:
висота — 700-800 метрів над рівнем моря. гірський клімат, завжди = якісний соковитий стафф.
батьківщина:
ґора хуан, місцина тайпін, провінція аньхой
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
75-85°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
солодкий, легкий, вершковий — точно вразить поціновувачів зелених. особливо підійде тим, хто остерігається ґірчинок.