смак так аромат:
аромат сухоґо: солодкуватий хліб, фрукти і легка цитрусова кислинка
аромат в погрітому посуді: кислинка й солодкість стає яскравіше, додаеться тонкий ягідний відтінок
смак: щільний, яскравий, об’емний. мед, солодкий хліб, сильно фруктово-цитрусова кислинка
післясмак: яґідно-хлібний, кисло-солодкуватий
особливості:
шай хун — “висушений на сонці”. назва сорту пояснює основний етап виробництва. врожай весни 2021.
батьківщина:
провінція юньнань
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
щільний червоний на кожен день. зігріває, допомагає зібратися, задає затишну домашню атмосферу. особливо рекомендуемо в холодні пори року.