смак та аромат:
аромат сухого: легка хвойна смола, цитрусова кислинка, трохи деревної кори
аромат у прогрітому посуді: більш м’який солодкий лайм, у поєднанні з основою з кори та ноткою вівсяного печива
смак: рівний, щільний, яскравий. лаймові мармеладки, лимонно-лаймова солодкість і невеличка кислинка /регулюється кількістю цедри/, трохи шоколадного пряника, цикорію і деревної кори
післясмак: м’який, солодкий, деревно-лаймовий
особливості:
бадьора спіла лаймінка + топовий пуерчік виду ґун тін з місцини менхай. закинули свіжий чайок, просушивши й начаклувавши так, щоб соки, ферменти й інша смачна двіжуха щільно iнтеґрурувалися один в одного.
вага — 10-15 ґ.
врожай 2021
батьківщина:
місцина менхай, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
ґотова до заварки з цедрою, а також і без неї.
\хоуміз також рекомендують відкусити шматочок корочки та затестіть її на смак/
ідеальні рецепти — закинути звичні 4-6 ґрам чайку й відломити невелиикий цедровий шматочок
або
для міцності та хардкору — усю одразу разом з цедрою
/якщо буде занадто лаймово — зайвий шматочок цедри завжди можна прибрати/