смак та аромат:
аромат сухоґо: дуже яскарава кислинка, цитрусова цедра з легкою солодкою ноткою
аромат в прогрітому посуді: більш солодкий, м’який та вершковий. з’являеться деревна нотка шу
смак: щільний, м’який, насичений. ненав’язливий, м’якеньке дерево з вершковістю й ноткою шоколаду з фундуком підкреслюються мандариновою кислинкою з легким солодкуватим шлейфом, який поступово наповнюе всю ротову порожнину і йде з тобою в…
…післясмак: оксамитовий шоколад з горіховим віддтінком + цитрусова солодкість та кислинка. яскрава та при цьому ніжна палітра залишається з тобою надовго
особливості:
стигла мандарина з району синьхуей + топовий пуерчік виду ґун тін з місцини менхай. закинули свіжий чайок, просушивши й начаклувавши так, щоб соки, ферменти й інша смачна двіжуха плотно iнтеґрурувалися один в одного.
вага — 35-40 ґ.
батьківщина:
місцина менхай, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
ґотова до заварки з цедрою, а також і без неї.
\хоуміз також рекомендують відкусити шматочок корочки та затестіть її на смак/
ідеальний рецепт — закинути звичні 4-6 ґрам чайку й відломити невелиикий цедровий шматочок.