смак та аромат:
аромат сухого: просочений мафін, імбирне печиво, солодкуватий агрус та шипшина. трохи білого вина і кісточок зеленого винограду. солодкий, ніжний, злегка пряний вайб
аромат у прогрітому посуді: густий, але все ще ніжний. більше солодкої сливи, лаванди і навіть лохини!
смак: соковитий, стрімкий, насичений. на першому плані зелені виноград і агрус вносять не лише солодкість, а й кислинку. до них приєднуються свіжий деревний сік, молочне печиво та легкі нотки канабісу й оливки. а квітковий аромат /особливо лавандовий/ з піали додає ніжності й затишного балансу!
післясмак: вівсяне печиво, виноград з гілочкою і квітковий луг після дощу. трохи і солодощі, і терпчинки, і кислинки, нотки неспішно переміщаються в роті та дають посмакувати загальний букет
особливості:
йоу хуа сян — це не просто ми бавимося, а реальна назва — аромат квітів помело)
росте на висоті ~600 метрів над рівнем моря.
ми привезли цей чайок у двох варіаціях — середнього та легкого вогню.
лайт — модерновий підхід, який орієнтується на м’яку солодку палітру. пересічному юзеру більше заходить такий формат, тож він дуже популяризувався у китаї. але легка просмажка не робить чайок простим — він все ще заряджений, насичений та дуже різноманітний!
врожай весни 2024 року
батьківщина:
район водосховища фенсі, місто чаочжоу, провінція ґуандун
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90°
температура води
30-50 сек
тайм
6+
проливів
люжа рекомендує:
олди пам’ятають — пару років тому ми вже робили таку лімітку з мі лан сянами. і це було дуже прикольно!
бо затестувати 2 різних улуни — це один досвід, а один і той самий в двох різних просмажках — зовсім інший, набагато глибший!
тож для тих, хто хоче зануритися в улунчики з головою — це масттрай!
ми дуже раді, що цей формат нам знов вдався, з задоволенням шеримо цей чайок усім хоуміз!