смак та аромат:
аромат сухого: теплий, маслянистий. сухе дерево і м’який чорнозем
аромат у прогрітому посуді: додалася кислинка зеленого горіха, вершковість білого шоколаду, фундамент землистий і чорносливний
смак: соковитий, густий, маслянистий. гарний баланс волоського горіха /і зеленого, і стиглого/ з кислинкою, щільна сушена деревина з солодкою нотою. від пролива до пролива смаки міняються місцями і в послідовності, і в акцентах
післясмак: чорний шоколад з боків і на піднебінні /без відчутної гіркуватості/ і какао-боб, масляниста вершковість
особливості:
гю юнь — стародавня мелодія. крупнолистовий солоденький чайок з баньчжану — стримкий, п’янкий та маслянистий!
врожай 2015, прес 2020
батьківщина:
регіон баньчжан, повіт менхай, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
люжа рекомендує:
гарна базова шуха для знайомства з сортом та трудових буднів! щільне туге тіло настою, горіх та дерево на місці, все як треба. якщо боїшся прогадати з шухою — бери цю мелодію!