смак та аромат:
аромат сухого: м’який, лісовий, трохи навіть хвойний і впевнено горіховий /наче з нутелли прибрали майже всю солодкість/
аромат у прогрітому посуді: волога дубова кора, з горіхів — пекан, волоський та трохи фундука. проскочила і пряність фініка, але зовсім ледве помітна
смак: ніжний, густий, плавний. чорний шоколад і з солодкістю, і з терпчинкою, фініково-чорносливний вайб, такий пряно-солодкий затягуючий мікс.
у міцнішому заварі виходить просушена кора, тірамісу та кава, відповідно /прямо відчутний такий фільтр/.
по горіхах — волоський /класика/ та кедровий /ось це вже ого!/
у пізніх проливах легко пропливає печена карамель або навіть гречаний мед
післясмак: довгий, солодкуватий, тут й тірамісу, й хвоя, і горіховість, і кора — все разом гармонійно поєднуються та дають дуже довгий, яскравий і виразний смак
особливості:
дуже цікавий лот!
гуа фен чжай — труднодоступна деревня, розташована ближче до кордону з лаосом.
дикорослі стародавні дерева, які ростуть в віддалених гірських районах та лісах + ручний збір = найміцніша комбінація!
врожай та прес 2022 року
батьківщина:
село гуа фен чжай, гора іу, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
95°
температура води
10-15 сек
тайм
6+
проливів
люжа рекомендує:
ну це серйозний стаф для серйозних пацанів!
нетипова шуха, яка віддає і потужною історію, і потужним смаком, і дуже щільно нагрібає — ніби на голову поклали подушку, яка м’яко обволікає, але не клонить у сон. шу адептам однозначно до полички!