смак та аромат:
аромат сухоґо: солодкуватий хліб та пряне дерево
аромат в прогрітому посуді: солодкість посилюється, хліб переходить в пряник, а дерево в свіже листя
смак: яскравий, об’емний, насичений. медовий пряник, лісові ягоди, ноти хвоі, горіху та ізюму. не обійшлось і без ледь помітної кислинки
післясмак: довгий, солодкуватий, з відтінком деревної’ї кори
особливості:
катеґорія — полускельний улун (бань шань). молодий сорт, вивединий з того самоґо те ґуань іня. у спадок забрав яскравий насичений аромат. врожай весни 2021
батьківщина:
уішань, північ провинції фуцзянь
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
спадщина тґхи в темному улуні. палітра — топ, такий чайок не забувається.