вкус и аромат:
аромат сухоґо: легкий, хлібний, є цікава солодка нота
аромат в прогрітому посуді: додається міцність, печеність, розкривається солодко-пряна нотка. появляется виноґрад
смак: насичений, граючій, заповнюючій. легка світла, хлібна нотка, переходяча усолодкість, нотки темноґо виноґраду. на другому проливі і в ароматі, і в смаку з’являеться булочка з корицею, а після третьго чай переходить в сладкувато-яґідную міцність
післясмак: довгий, солодкуватий, випічка з легкою корично-фруктовими нотками
особливості:
цзинь му дань – улун. хун ча – червоний. взяли сировину улуну, приготували по технології червоного і вийшов цікавий багатогранний чай. врожай весни 2021.
батьківщина:
уішань, північ провинції фуцзянь
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
цей чайок — один з улюблених чаїв і однозначно улюблений червоний автора опису. чому? супертопова, постійно дивуюча палітра, в якій зібралися усі: фрукти, яґоди, мед, хліб.і червоний, і улун віддали, все що в них було, чай просто чарівний.