смак та аромат:
аромат сухого: шоколад, дерево, нотка п’яної вишні (ого!)
аромат в прогрітому посуді: абрикос, тютюн, вогонь
смак: темний, багатогранний, інтенсивний. відчувається абрикос, вишня, тютюн, вогонь, нотки темного дерева
післясмак: довгий, солодкувато дерев’янистий
особливості:
гу шу э шен цзи я хун ча — червоний чай з пурпурних почєк стародавнього мудрого дерева. цей чай збирають лише один раз в рік з дерев віком більше 100 років. лист такого дерева має пурпурний колір (природні мутації та схрещення зробили своє діло), звідси і назва чаю.
батьківщина:
передмістя айлаошань, провінція юньнань
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
пурпурний рідкісний чай з багатогранним, цікавим і складним смаком. підійде досвідченим чаєманам, бажаючим більш глибоко зануритися у смакову палітру. ми з командою дивуємося і відкриваємо для себе нові відтінки кожен раз, коли ми п’ємо цей чай, тому поціновувачам експериментів з заварюванням — рекомендуємо.