смак та аромат:
аромат сухого: свіжа деревина /нагадує дуб/, нотки моху і пряності від какао
аромат у прогрітому посуді: з’явився трохи солодкуватий свіжоспечений білий хліб, більш м’яке та вершкове какао, трохи пізніше з’являються нотки кавового зерна і трохи березового соку
смак: яскравий, об’ємний, блін, ну правда дуже яскравий. лісовий горіх, насичене дерево з легкою хвойною нотою, плавно перетікає в слабкообсмажене кавове зерно.
післясмак: дуже свіжий /ого!/
надовго закріплюється м’яке дерево, проглядаються то кавові, то горіхові відтінки
цього разу ми вирішили не розписувати повну палітру, а розповісти про базу цього чаю.
тестуй і знаходь нові смаки та грані, бо їх там ну дууже багато.
особливості:
шо за стафф ми розкопали для свого першого млинця?
звісно, сировина з давніх дерев. в основі велике листя, але не обійшлося і без золотистих почок.
чайок просушений не в приміщенні, а на сонечку, що додає йому смаку і шарму /в холоди та темну пору заряджає особливо потужно/
врожай весни 2018
батьківщина:
гора булан, повіт менхай, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
фірмовий стафф —
це те, що ми завжди хотіли і хочемо робити.
крафтити чайок за своїми смаками та правилами, придумувати дизайн, концепт, створювати вайб і стиль.
і ось, нарешті, ми запакували перший млинець своєї шухи.
номернуль несе в собі вайб самопалу й андеграунду: мінімум деталей, стікери на обкладинці, м’який папір із рельєфом з ієрогліфів, щоб можна було знайти його навіть у темряві.
чайок зроблений від душі і для душі, для тих, хто розуміється на добротній шухє і поважає лужний двіж.
ми зробили всього 1 тун /7 млинців/, але 2 випилися і розлетілися ще до релізу. випускати ще ми не плануємо, тож не зволікай та захопи шматочок /а краще фул/ ексклюзиву від лужі.
перша піала колом, перший млинець не нанівець, а на нулі.
#0