смак та аромат:
аромат сухого: квіти, печиво, деревинні відтінки, відчувається вогонь.
аромат завареного: більш насичений, соковитий, додаються мінеральні відтінки
смак: терпкий, щільний, насичений. квіткова солодкість, сильний вогонь, деревинні відтінки з легкою тютюновою ноткою
післясмак: ніжний, легкий, солодкуватий
особливості:
унікальний чай, зроблений по спец. замовленню майстрами з чаочжоу. сучасний мі лан сян дан цун – слабкого воню, легкий, квітковий. наш же чай – високого вогню (гао хо). так його готували за часів, ще до популярності серед туристів і обивателів. тому цей дан цун – старого стилю, справжній олдскул.
батьківщина:
гора у дун, місто чаочжоу, провінція гуандун
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
мікс солодкуватості і великого вогню в цьому чаї – просто пожежа. партія обмежена, чай унікальний. тому покваптесь доторкнутися до старої школи!