солд-аут

ґаба мун

88 ґрн за 10 ґ

так, це вона, одна з двох. nта сама топова ґаба від мастера ши бяо, яку ми вже пів року штовхаємо підпільно, файналі на поличці.

немає в наявності

Артикул: 60 Категории: ,

смак та аромат:

аромат сухого: булочка з ваніллю, легкі трав’яні але й помітні квіткові нотки

аромат в прогрітому посуді: булочка залишилась на фоні, а вперед вийшли яскраві лісові ягоди /основні — чорниця й суниця/ та квіти, з легкою кислинкою цитрусової м’якоті

смак: яскравий, соковитий, переливається. тільки починаєш осмислювати одну ноту — на її місці тут же з’являється інша. солодка випічка з нотками ванілі й кориці переходить в джем з лісових ягід /чуть легша, ніж в ароматі/. а після них виходять трави й польові квіти. також відчуваються нотки солодкої мандаринки з невеликою кислинкою позаду й відтінки карамелі.
все це дуже соковито і дуже солодко, смаки не просто йдуть один за одним, а саме грають й плавно перетікають із одного в інший. 
кришка чайника пахне ягідно-фруктовыми льодяниками, а аромат в пустій піалі такий, начебто заходиш в пікарню /оґо/
на 4-му проливі яскравіше стають квіти й цитрусова кислинка. в прохолодному настої солодка мандаринка відчувається особливо приємно

післясмак: не менш солодкий. квіти, ягоди і мандарин змішалися в єдиний мікс, обрамлений легкою свежою булочкою

особливості:

хоумі майстер ши бяо \ось він на фото\ дропнув лімітед едішн з трьох габа-улунів: бронза, срібло і золото. у кожного чайку свій смак і аромат, не схожий на побратима по дропу.

ми з пацанамі затестили і вирішили взяти бронзу й золото, але неймінг однозначно вирішили змінити.

чому?

на наш смак  /і на смак хоуміз, хто вже чайоку прицінив/ не можна сказати, що одна габа краща за іншу. вони ну зовсім різні, а для когось бронза навіть і крутіша. 
ми залишили це питання на тебе, спробуй обидві й фідбекни, на чиїй стороні ти. 

перед тобою бронза ака габа мун \типу луна зрозумів ні?\
чайок зроблений в локальному фермерському господарстві, а виріс на висоті 1100 м.
врожай весна 2021. 

батьківщина:

гора мей, місцина цзи я, тайвань 

Заварюємо:

4-6 ґрам

на 150 мл води

90-95°

температура води

10-15 сек

тайм

6+

проливів

лужа рекомендує:

ми довго придивлялись, тестили габу і, по спільному враженню, не помилились. 
чайок залітає в твій майндсет, розкладає все по поличкам і м’якенько заспокоює.
без варіантів додавай до замовлення, апрувнуто навіть прикордонниками на 
молдовсько-українському кордоні.

зокей, а шо взагалі таке ґаба?

це чайок, який ферментувався /бродив/окислявся/ без доступа до кисню. через це так звані габа-кислоти в такій чайоці просто зашкалюють.

що таке габа-кислоти?

на це точніше відповість гугл, ми з пацанамі в хімії не сильні.

Вес 1 g
сколько?

11 ґ, 22 ґ, 55 ґ, 101 ґ, вага