смак та аромат:
аромат сухого: перший вдих — букет польових квітів. другий — уже з марципаном, ірискою і нугою з шоколадки марс /ого!/
аромат у прогрітому посуді: тільки-но зірвана зелена травинка, паста з фундука і шоколаду /на кшталт нутелли/ і фірмова для зелених чаїв кукурузка
смак: яскравий, розлогий і водночас концентрований: з центру рота смаки розходяться в різні боки. тут і мілкі вей, і свіжа-свіжа трава зі своєю легкою терпчинкою, а інколи й спалахи квіткового меду. відчуття в роті навіть нагадують матчу, хоч чай і не такий густий. різноплановий, насичений і соковитий!
післясмак: букет заспокоюється, створюється баланс квітів і лугу з легкою карамельною солодкістю
особливості:
бі ло чунь — смарагдові спіралі весни. кожен зелено-білий равлик складається з однієї бруньки та 1-2 великих листочків.
нун сян — густий аромат, і це не просто напис, він суууупер яскравий та запашний як в сухому варіанті, так і в завареному!
врожай квітня 2024 !!
батьківщина:
округ пуер, провінція юньнань
заварюємо:
4-5 ґрам
на 150 мл води
85-90°
температура води
15-30 сек
тайм
5+
проливів
люжа рекомендує:
ох, ну це був метч з першого тесту — одразу підкорив нас без варіантів. коли розбирали його на смаки, довелося йти за шоколадками, щоб розібратись, на яку саме нугу найбільше схожий його аромат!
потужний представник солоденьких зелених, який ми з гордістю ставимо на поличку. як новачкам, так і досвідченим юзерам — 1000% рекомендасьон!