солд-аут

ґаба сан

88 ґрн за 10 ґ

так, це вона, одна з двох. nта сама топова ґаба від мастера ши бяо, яку ми вже пів року штовхаємо підпільно, файналі на поличці.

немає в наявності

Артикул: 59 Категории: ,

смак та аромат:

аромат сухого: спочатку польові квіти, солодкий сушений лимончик з легкою кислинкою. намагаєшься відчути глибше, а він раптом змінюється на свіжу булочку з ноткою іриски, також не без кислинки лимонного пирога

аромат в прогрітому посуді: кислинка й солодкість стали яскравіше, з’явилась липова нотка й скоринка темного хлібу

смак: шовковистій, повітряний, об’емний.

на фоні квітів виділяється солодкувата ромашка, а, якщо настоювати зовсім трохи, то з’являється фіалка. кислинка набула більш терпких рис і тепер більш нагадує підсушену скоринку апельсину, відчувається нотка темного меду.

десь проблискує молода чуть недостигла суниця

післясмак: залишились квіточки, але відчувається більш  підсушеними /типу гербарій/ повернувся солодкуватий лимончик. в роті залишається невелике натхнення чебрецю

особливості:

хоумі майстер ши бяо \ось він на фото\ дропнув лімітед едішн з трьох габа-улунів: бронза, срібло і золото. у кожного чайку свій смак і аромат, не схожий на побратима по дропу.

ми з пацанамі затестили і вирішили взяти бронзу й золото, але неймінг однозначно вирішили змінити.

чому?

на наш смак  /і на смак хоуміз, хто вже чайоку прицінив/ не можна сказати, що одна габа краща за іншу. вони ну зовсім різні, а для когось бронза навіть і крутіша. 
ми залишили це питання на тебе, спробуй обидві й фідбекни, на чиїй стороні ти. 

перед тобою золото ака габа сан \типу сонце поняв ні?\
чайок зроблений в локальному фермерському господарстві, а виріс на висоті 1100 м.
врожай весна 2021. 

батьківщина:

гора мей, місцина цзи я, тайвань 

Заварюємо:

4-6 ґрам

на 150 мл води

90-95°

температура води

10-15 сек

тайм

6+

проливів

лужа рекомендує:

ми довго придивлялись, тестили габу і, по спільному враженню, не помилились. 
чайок залітає в твій майндсет, розкладає все по поличкам і м’якенько заспокоює.
без варіантів додавай до замовлення, апрувнуто навіть прикордонниками на 
молдовсько-українському кордоні.

окей, а шо взагалі таке ґаба?

це чайок, який ферментувався /бродив/окислявся/ без доступа до кисню. через це так звані габа-кислоти в такій чайоці просто зашкалюють.

що таке габа-кислоти?

на це точніше відповість гугл, ми з пацанамі в хімії не сильні.

Вес 1 g
сколько?

11 ґ, 22 ґ, 55 ґ, 101 ґ, вага