особливості:
зроблена з так званого /нефритового фарфору/.
у чому тема?
за основу взято скло, але завдяки махінаціям з тиском, ручним шліфуванням і поліруванням вдається отримати напівпрозорість нефриту і текстуру фарфору.
і листя, і настій приємно видніються зсередини. коротше — естетичний кайф.
пояснюємо за ґайвань:
ґайвань — по суті, чашка з кришкою. для чого вона потрібна і в чому її сенс? пояснюємо:
спочатку ґайвань було задумано як посудину для заварювання й водночас для розпивання чаю (так, просто з неї). рекомендуємо спробувати, єспірієнс доволі цікавий. час минав, роль ґайвані скоротилася до посудини для заварювання. далі чай переливають у чахай (сливник), де настій стає рівномірнішим, а звідти він розливається по піалах.
як користуватися ґайванню? усе максимально просто: засипав — залив — трохи відкрив кришку — пролив
факти:
160 мл
об’єм