смак та аромат:
аромат сухоґо: баня і дерево з м’яким солонувато-копченим шлейфом
аромат в прогрітому посуді: став більш яскравим та виразним. березовий віник с легкою копченістю, трав’яна кислинка й яблунева нотка на задньому плані.
Смак: плавний, насичений, бархатний. терпко-солодка береста з переважанням нотки деревини, поступово перетікає в березовий сік з легкою трав’яною солодкістю та з солодкою курагою у кінці. смак поступово розтікається по всьому роті, грає й переливається в різних місцях
післясмак: ніжна солодкість березового соку, доповнююча курагою з ледь помітною терпко-деревинною ноткою на задньому плані. дуже легесенький холодок також на місці
особливості:
менку — це не тільки регіон, а й також відомий чайний завод. цей 15-ти річний шен — діло їхніх рук.
за роки цей млинчик зарекомендувався на чайному ринку піднебесної, поспішаєм поділитися цим рекомендасьоном.
батьківщина:
завод менку, околиці линьцан, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
85-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
еталонний віковий шен для тих, хто вже куштував молодих типів і тепер хоче відчути силу років у чаї. підґотовленний юзер особливо прицінить грайливу смакову палітру.