смак та аромат:
аромат сухоґо: легкий солодкуватий лимон та польові квіти
аромат у проґрітому посуді: більш м’який, лимон відійшов на задній план, вперед вийшла білівська яблучна пастила
смак: легкий, ніжний, плавний, відчувається солодкувата пастила (з легенькою майже непомітною кислуватістю), м’ятний холодок, що м’яко розливається по язику, квіти та нота водяної кувшинки. при міцнішому заварюванні кислинка стає яскравішою.
після третього пролівчика виступає легка копчена нота
післясмак: ніжне яблуко і м’ятний холодок, що розтікається
особливості:
по хи тан — м’ятний лотос.
сировина зібрана ранньою весною 21 року з великих дерев да шу. звідси така свіжість та легкість у смаку.
батьківщина:
ґора іу, місцина менла, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
85-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
максимально свіжий шен для ненапруженого чіллового тайму. ніякої гірчинки, ніякої терпкості, коротше — ідеально для поціновувачів світлих ніжних чайків.