смак та аромат:
аромат сухоґо: пряно-солодкуватий, легесенькі квіти
аромат в прогрітому посуді: сильно розкривається та змінюється. ґустий, плотний, відчувається полум’я, яскрава пряність з оливковим відтінком, квіткова солодкуватість також залишається
смак: соковитий, щільний, інтенсивний. яскрава шоколадна пряність доповнюється приємною гірчинкою, переходить в яґідно-лимонну кислинку. не обійшлося без вже знайомих по аромату солодких квітів та оливкової нотки
післясмак: довгий, солодкуватий, з ледве помітною м’якою кислинкою
особливості:
чай зібраний з малих прямосвольних дерев на висоті 400 метрів над рівнем моря. врожай весни 2021
батьківщина:
місцина у дун, місто чаочжоу, провінція ґуандун
заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
90-95°
температура води
10-15 сек
тайм
5+
проливів
лужа рекомендує:
незвичайний смаковий профіль, потужна пряність та щільний аромат. поціновувачам темної сторони палітри — особливо рекомендуємо. приємно вразить і любителів “ засмажанки”.