смак та аромат:
аромат сухого: яскрава і дуже ніжна здоба /типу круасана/ з насиченим абрикосом /трохи нагадує пасту з кісточки абрикоса, якщо куштував/ла/, солодким сиром, підпеченим медом, легкою апельсиновою цедрою та копчено-запеченою нотою, як булочка з печі
аромат у прогрітому посуді: яскравіший, соковитіший, багатогранніший, фруктовіший! складно розкладати, хочеться просто вдихати і кайфувати)
смак: соковитий, різноманітний, об’ємний. щільний мультифруктовий сік /саме цей збірний смак соку/, заряджена цитрусова палітра — апельсин і мандарин зі своїми солодощами, кислинками й цедрами, а ще й трішки лимону затесалося!
якщо за структурою — взяли фруктів, цитрусових, ту саму випічку з аромату, закинули в казан і зварили з цього дуже щільну юшку з солодощами і кислинками.
на кожному проливі одна з цих груп виходить вперед:
1 — фрукти
2 — цитруси
3 — випічка
а 4 взагалі додав польових квітів!
/упд до цифр — то наші враження, якщо у тебе розкриваються по-іншому — не переживай! головне — щоб було смачно/.
на 7 проливі почали виступати деревні ноти
післясмак: довгий, насичений та ну дуже класний. цитрусові кислинки на першому плані, а позаду грає булочка і польові квіти. фрукти остаточно зварилися в джем і моментами поблискують яскравими солодкими спалахами!
особливості:
великі золоті голки — саме так називаються ці густі та жирні бруньки з дерев. дійно відбірний стафф, від якого навіть залишається пилок на руках.
врожай березня 2024 !!
батьківщина:
повіт фенцин, округ ліньцан, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрамм
на 150 мл води
90-95°
температура
10-15 сек
тайм
7+
проливів
люжа рекомендує:
топ із топів — найпотужніший чай. вражаюча соковита палітра смаку, заряджений різноманітний аромат — ну ти й сам/а все бачиш.
бруньки бруньками, але як це часто буває — важко серед незліченної купи подібних бруньок знайти ті, які дійсно відповідають своєму статусу та віддають максимум чайних потужностей. останнього разу нам вдалося знайти голки такого рівня аж в 21-му році, і ось, нарешті, знов вишуканий кайф!