смак та аромат:
аромат сухого: яскравий трав’яний збір: звіробій, іван-чай, трохи ромашки, поєднується з нотами троянди, підв’яленої груші та липової смоли. загалом — аромат дає природно-сільський вайб
аромат у прогрітому посуді: щільніший і занурюючий, більше вологого листя, з’явилися кувшинка, злаки, невелика кислинка
смак: щільний, маслянистий, легкий. недостиглий виноград, компот /не приторний, а з легкою кислинкою/ з яблука і груші з легкою підв’яленістю, липа і легенька, ледь помітна медова нота…
післясмак: більш деревний, з легкими миготливими солодкуватим медом, в’яленою грушею і з упевненою липовою /і навіть трохи лимонною/ кислинкою
особливості:
у назві зашифровано все, що необхідно знати: великі дерева району менку гір та сюе шань.
врожай 2021 року
батьківщина:
гори да сюе шань, район менку, повіт шуанцзян, провінція юньнань
Заварюємо:
4-6 ґрам
на 150 мл води
85-95°
температура
10-15 сек
тайм
6+
проливів
лужа рекомендує:
щільна, але плавна класика з кислинкою з відомих гір та сюе шань.
кайфовий баланс смаку, заряджаючий стан — метч для початківця чаємана. але й профі знайде тут смаколики, якими можна себе потішити.